Vajrayana ja Santi Maha Sanghan perusta, Helsinki 16. – 18. syyskuuta

Steven Landsbergin seminaari Helsingissä 16. – 18. syyskuuta

Seminaarissa keskitytään Taran ja 7. Lojongin harjoituksiin, joiden pohjalta Steven selittää buddhalaisen sutran, tantran ja dzogchen-opetuksen tärkeitä kohtia. Aamu- ja iltapäiväsessioissa on sekä harjoituksia että opetusta.

Tara-harjoituksella voi saavuttaa täydellisen valaistumisen, ja jokapäiväisessä elämässä se auttaa poistamaan esteitä ja täyttämään toiveita ja tarpeita. Santi Maha Sanghan perustason opetuksissa on seitsemän mielen harjoitusta (tiibetiksi Lojong), joiden tarkoitus on auttaa meitä ymmärtämään karminen visiomme ja suuntaamaan huomiomme valaistumiseen. Seitsemäs Lojong on oleellinen Santi Maha Sanghan perustason harjoitus, jolla voi löytää kontemplaatiotilan.

Seminaarin opetuskieli on englanti, ja se on avoin kaikille, jotka ovat jo saaneet transmission Chögyal Namkhai Norbulta, tai jotka ovat vakavasti sitoutuneet vastaanottamaan sen mahdollisimman pian. Transmission voi ottaa vastaan osallistumalla ChNN:n opetusritriitille paikan päällä tai webcastin välityksellä. Seuraava maailmanlaajuinen transmissio (World Wide Transmission) on elokuun 13. päivä.

Steven Landsberg on syntynyt Yhdysvalloissa. Hän aloitti tiibetinbuddhalaiset opinnot vuonna 1967 asuessaan tuolloin Intiassa. Hän käytti vuosia sanskritin ja Tiibetin kielen opintoihin, samoin useita vuosia valmistavien harjoitusten tekemiseen. Vuonna 1982 hän osallistui ensimmäisen kerran Chögyal Namkhai Norbun retriitille ja alkoi harjoittaa hänen opastuksellaan. Siitä lähtien hän on jatkanut opintojaan ja SMS-harjoitustaan ja suorittanut myös opettajakoulutuksen.

KURSSIPAIKKA

Danakosha Dharma Center, Museokatu 17, Helsinki, Finland

AIKATAULU

Perjantai, 16.9. klo 17:30-20:30
Lauantai 17.9. klo 10-13 ja 15-18
Sunnuntai, 18.9. klo 10-13, 14:30-17:00

KURSSIMAKSU

108 euroa (opiskelijat ja työttömät 70 euroa)

ILMOITTAUTUMINEN

Ole hyvä ja ilmoita osallistumisestasi viimeistään
syyskuun 9.lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@dzogchen.fi.